سقف کاذب_سقف کناف

سقف کاذب_سقف کناف


سقف کاذب و معرفی انواع آن 

امروزه یکی از سقف های پرکاربرد که آن را مشاهده می کنیم سقف کاذب نام دارد که در کشور ما محبوبیت زیادی داشته و در بیشتر ساختمان های امروزی به کار می رود.

سقف کاذب یک سقف ثانویه به شمار می رود که به عنوان پوششی در زیر سقف اصلی قرار می گیرد. این سقف خودش به تنهایی یک عایق نیست و تحمل کردن سنگینی و وزن آن به عهده دیوارهای یک خانه می باشد. این سقف برای کارهایی مانند عایق کردن سقف اصلی، مقاومت در مقابل صوت و حرارت، پوشش تاسیسات مختلف و زیبا تر کردن فضا به کار می رود.

سقف کاذب، در حال حاضر تنوع خیلی زیادی دارند و شما با هر سلیقه ای می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. البته باید سایر اجزای خانه را هم مورد بررسی قرار دهید، ما در ادامه به شما یک سری موارد درمورد سقف کاذب و انواع آن به شما می گوییم پس با ما همراه شوید.

 

برای مشاوره ،طراحی و اجرای هر نوع سقف کاذب با ما تماس بگیرید.

تماس : 09122056740

 

سقف کاذب برای کدام قسمت های خانه به کار می رود؟ 

سقف کاذب در بیشتر منازل به کار می رود، اما برای جاهای دیگر هم از آن ها می توان استفاده کرد. به عنوان مثال سالن های پذیرایی، دکورهای اداری و سالن های زیبایی از جمله جاهایی هستند که به طراحی دکور آن ها از سقف کاذب بهره می گیرند.

اما باید بدانید که برخلاف آن چه که بیشتر افراد فکر می کنند سقف کاذب فقط برای سالن پذیرایی نیست، بلکه برای قسمت های دیگر هم آن را نصب می کنند. به عنوان مثال سقف کاذب برای سرویس بهداشتی، حمام و اتاق خواب هم استفاده می شود که این مدل سقف ها از پی وی سی بوده و در مقابل آب و رطوبت مقاومت می کنند. به صورت کلی این مدل سقف ها کیفیت زیادی داشته و در جاهای دیگر هم به کار می رود.

 

مزایا و معایب این مدل سقف چیست ؟ 

استفاده کردن از سقف کاذب هم مانند هر مدل محصول دیگر یک سری مزایا و معایب دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم با ما همراه شوید.

 

مزایای سقف کاذب:

  • هزینه های نصب و جابه جایی آن خیلی کم تر از سقف اصلی می باشد.
  • نصب این مدل سقف سبب عایق کردن صدا هم می شود.
  • با نصب سقف کاذب می توان سیم کشی ها را پنهان کنید.
  • سقف کاذب سبب صرفه جویی در انرژی هم می شود.
  • می توان از نورپردازی برای زیباتر کردن فضا استفاده شود.

 

سقف کاذب چه معایبی دارد؟ 

هر سقفی یک سری مزایا داشته و در کنار آن از یک سری معایب هم برخوردارند، اما برتری های سقف کاذب سبب شده تا عیوب آن به چشم نیاید و خیلی از افراد از آن بهره بگیرند.

  • کاهش ارتفاع سقف اصلی
  • عدم داشتن طول عمر و نیاز به نگهداری
  • مقاومت کم تر نسبت به سقف اصلی
  • نصب تخصصی و با دقت

 

انواع سقف کاذب رایج

  • کناف
  • رابیتس
  • گریلیوم
  • چوبی
  • آکوستیک
  • آلومینیومی
  • آی گلس
  • پی وی سی
  • کشسان
  • ترکیبی

 

برای مشاوره ،طراحی و اجرای هر نوع سقف کاذب با ما تماس بگیرید.

تماس : 09122056740

 

سقف کاذب کناف

اولین مدل سقف کاذب که می خواهیم به شما معرفی کنیم. سقف کاذب کناف است که بیشتر از مدل های دیگر استفاده هم می شوند. این سقف به دو زیر شاخه تقسیم می شود که عبارتند از:

  • سقف کناف ثابت
  • سقف کناف مشبک یا متحرک
کناف
کناف

 

کناف سقف
کناف سقف

سقف کاذب ثابت که به آن یکپارچه هم می گویند، در ساخت آن ها از پنل های سیمانی یا گچی استفاده می کنند. زیر ساختار آن ها از پروفیل فولادی سبک تشکیل می شود. سقف یکپارچه در دو مدل ساده و طرح دار می باشد که در مدل ساده طرح آن خیلی ساده است و از سطوح مسطح در آن به کار می رود. اما در سقف های دکوراتیو شما می توانید طرح های هندسی مختلف را با توجه به سلیقه تان پیاده سازی کنید.

از طرفی سقف کناف مشبک دارای یک سری تایل های گچی و پروفیل ها هستند که از گالوانیزه ساخته می شوند، البته برخی اوقات تایل های کناف گچی نیستند و می توانند از مواد دیگر مثل آلومینیوم یا پوشال باشند. به همین دلیل این مدل سقف ها اتصال ثابتی نداشته و در جاهایی که قرار است به سیستم تاسیسات دسترسی وجود داشته باشند نصب می شوند؛ به عنوان مثال سقف کاذب پارکینگ از جمله آن ها می باشند.

 

برای مشاوره ،طراحی و اجرای هر نوع سقف کاذب با ما تماس بگیرید.

تماس : 09122056740

 

سقف کاذب رابیتس

نوع دیگر از این مدل سقف است که قدیمی ترین آن هم محسوب می شود. این مدل سقف، رواج زیادی در بازار هم دارد و معمولا از آن به کار می رود. ساختار سقف کاذب رابیتس از اندود گچ است و زیرسازی آن از میلگرد و نبشی می باشد. در این مدل سقف هیچ موقع از میلگرد آجدار بهره نمی گیرند، چون که قابلیت جوش پذیری خوبی ندارد. از طرفی، باید بگوییم که سقف رابیتس بیشتر در کارهای معمولی استفاده می شود.

 

 رابیتس
رابیتس

 

سف رابیتس
سف رابیتس

سقف کاذب گریلیوم

یک سقف کاملا زیبا و جذاب است که از مدل سقف های باز به شمار می رود. دارای یک سری حفره های مربع شکل بوده و جنس آن از آلومینیوم ساخته می شود و زیرسازی آن فولاد است.

سقف-کاذب-گریلیوم
سقف-کاذب-گریلیوم

 

سقف گریلیوم
سقف گریلیوم

درمورد سقف گریلیوم باید بهتان بگوییم که در ابتدا که به آن نگاه می کنید، خیلی ساده به نظر می رسد، اما در آخر واقعا زیبا و لوکس به نظر می رسد. این مدل سقف در محیط های اداری به کار می رود. زمانی که از این سقف استفاده می شود، دریچه کولر و سایر تاسیسات شبیه به آن در پشت سقف نصب شده و قابلیت دید را ندارند.

به عنوان مثال اگر یک لامپ معمولی هم در پشت آن نصب شود به نظر نورپردازی زیبا به نظر می رسد. این طرح به جای چراغ های پرهزینه و پیچیده استفاده شده و طراحی خیلی زیبایی بهتان می دهد. قیمت این مدل سقف نسبت به سایر سقف ها کمی بیشتر می باشد.

 

سقف چوبی

سقف چوبی خیلی پرکاربرد نیست، این سقف از چوب تولید می شود و با تزیین در یک فضا قرار می گیرد. اگر شما از المان های طبیعی در طراحی و دکور استفاده می کنید، سقف کاذب چوبی برایتان کارایی خواهند داشت. این مدل سقف جزء پر قیمت ترین سقف ها محسوب می شوند. از این رو از آن ها زیاد استفاده نمی شود.

سقف چوبی
سقف چوبی

سقف آکوستیک

سقف آکوستیک که جاذب صوت هم می باشد، مدلی از سقف است که عایق صوت می باشند، یعنی امواج صوتی را از خود عبور نداده و آن ها را به محیط بر می گردانند. اما باید بدانید که این سقف هم عایق صوت و هم جاذب آن می باشد.

acoustical-ceiling
acoustical-ceiling

این مدل محصول، سر و صدای فضا را کاهش می دهد و قیمت نسبتا خوبی هم دارد. این سقف دارای تایل های پارچه ای، مقوایی، چوبی و گچی بوده و زیر سازی آن ها از پروفیل می باشند. این پروفیل ها می توانند یا آلومینیومی باشند و یا گالوانیزه که در سقف قرار می گیرند.

acoustical-ceiling
acoustical-ceiling

ویژگی دیگری که سقف آکوستیک دارد این است که خیلی ساده و راحت تعمیر شده و دسترسی به فضای پشت آن هم راحت می باشد. این مدل سقف خیلی در خانه های مسکونی به کار نمی رود و در جاهایی مانند سالن های پذیرایی، کنسرت، تالارها و سالن های کنفرانس استفاده می شود.

 

برای مشاوره ،طراحی و اجرا  با ما تماس بگیرید.

تماس : 09122056740

سقف آلومینیومی

سقف آلومینیومی به دو صورت است که:

  1. سقف کاذب نواری یا دامپا است که دارای پنل آلومینیومی می باشد.
  2. سقف مشبک آلومینیومی که از تایل و پروفیل ساخته شده است.

 

اگر شما سقف مشبک استفاده کنید، هر تایل در قاب خودش نصب می شود، سقف دامپا با سیستم فاق و زبانه نصب می شود، از این رو سقف آلومینیومی نسبت به آن راحت تر نصب می شود. از طرفی پنل های سقف دامپا را خیلی راحت می توان جدا کرد و این خودش یک ویژگی بزرگ است.

اگر این مدل سقف برای شما مناسب باشد، می توانید برای تزیینات از تایل های رنگی هم بهره بگیرید. اما اگر به عنوان جاذب صورت استفاده می شود، تایل یا پنل های شما باید پانج شده باشد.

سقف کاذب آلومینیوم مقاومت خوبی داشته و در کنار آن هم از زیبایی برخوردار می باشد و در برابر رطوبت و آتش هم مقاومت دارد. این سقف کاذب ضد حریق بوده و رنگ آن تکان نمی خورد، راحت نصب می شود و نگهداری کردن آن هم راحت است. این مدل سقف ها، از سقف های کاذب گران قیمت است، اما مزایای مخصوص به خودش را دارد.

 

سقف PVC

سقف پی وی سی هم مانند سایر سقف ها به دو قسمت تقسیم می شود، یکی از آن ها سقف کاذب پی وی سی با پنل های نواری است که زیر آن پروفیل فولادی می باشد.

مدل دوم سقف مشبک پی وی سی می باشد که دارای تایل های پی وی سی و پروفیل ها هستند که می توانند آلومینیومی یا گالوانیزه باشند.

سقف کاذب PVC، دارای یک سری پنل ها هستند که به صورت زبانه و فاق در هم دیگر قفل می گردند و در مدل تایلی هم، در قاب خودش می ایستد. در سقف های نواری هم مثل سقف دامپا که به شما توضیح دادیم می توانید خیلی راحت هر پنل را از یک سقف جدا نمایید، اما سقف PVC در با توجه به ضربه سنگین سوراخ شده و ارزان قیمت هم نیست. اما یک سری مزایای مخصوص به خودش را دارد که به شرح ذیل هستند:

  1. سقف PVC که عایق صوت و حرارت می باشد.
  2. رنگ آن ثابت است.
  3. این مدل سقف زیبا می باشد.
  4. این مدل سقف ضد حریق محسوب می شود.
  5. معروف ترین و مهم ترین آن ضد رطوبت و آب بودن PVC می باشد.

 

درمورد سقف PVC همچنان می توان گفت که این مدل سقف کاملا مقاومت بالایی دارد و گزینه مناسبی برای سرویس بهداشتی، حمام و استخرها می باشد، چون که آب روی آن ها هیچ گونه تاثیری نمی تواند بگذارد. این سقف ها، برای محیط های مرطوب بهترین گزینه هستند.

 

سقف آی گلس

سقف آی گلس، مدل سقفی کاملا ایرانی است که می تواند برای زیبایی یک ساختمان به خوبی عمل کند. جنس این سقف از موادی مثل اکریلیک ساخته می شود که می تواند نور را عبور بدهد. این مدل سقف رنگ بندی های گوناگونی دارند که استحکام آن ها هم خیلی زیاد است. این صورت عموما به صورت ترکیبی کار می کند.

 

سقف آی گلاس
سقف آی گلاس

 

سقف آی گلاس
سقف آی گلاس
سقف کشسان

این سقف نیز یکی از مدل سقفهای جدید میباشد که بیشتر جنبه زیبایی دارد و معمولا  به تنهای مرد استغاده قرار نمیگیرد و در زیر آن کناف کار میشود.

 

سقف های کشسان
سقف های کشسان

این سقف ها رو در بازار به باریسول و لابل هم میشناسن و دلیلش هم اینه که این دو اسم نام شرکتهایی هستش که بیشترین فروش رو دارن.

استفاده از متریال کشسان در این سقف ها دلیل نامگذاری این سقف ها میباشد و قدرت کشسانی این متریال به قدری زیاد هستش که در یک دهنه 4 متری بدون مهار به راحتی کار میشود.

از مزیت های این سقف ها سرعت اجرا ، راحتی اجرا ، تنوع طرح ها و …. میباشد.

 

برای مشاوره ،طراحی و اجرا با ما تماس بگیرید.

تماس : 09122056740

سقف کاذب ترکیبی

سقف کاذب ترکیبی، یک سقفی می باشد که از چند سقف دیگر ترکیب شده است، به این دلیل، ترکیب می شود که بتواند یک طرح هندسی فوق العاده ایجاد کند. در این مدل سقف، زیرسازی باید انجام بگیرد.

 

قیمت سقف کاذب چقدر است؟

سقف کاذب دارای مدل های گوناگونی هستند، هر کدام از آن ها می توانند ویژگی متفاوتی داشته باشند، به همین دلیل روی قیمت آن ها تاثیر دارد، پس شما باید با توجه به مدل سقفی که می خواهید بخرید، یکی از آن ها را انتخاب کنید.

 

چطور سقف مناسب انتخاب کنیم؟

شما برای این که یک سقف کاذب مناسب را انتخاب کنید باید به یک سری عوامل توجه کنید که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. برای کجا می خواهید آن را نصب کنید؟
  2. آیا محل شما رطوبت دارد یا خیر؟
  3. آیا به پشت سقف دسترسی دارید؟
  4. هزینه و بودجه شما چقدر است؟

 

چگونه سقف کاذب نصب می شود؟

برای این که این مدل سقف نصب شود باید به یک سری نکات توجه کرد، اولین مدل این است که دمای محل نگهداری تایل آن بین 16 تا 21 درجه سانتیگراد باشد، این تایل ها را باید حدودا 24 ساعت پیش از نصب در معرضه هوای آزاد بگذارید. همین طور پیش از نصب تایل ها باید دست ها تمیز باشند تا لکه روی آن ها نماند.

 

نکات نصب

برای نصب کردن این مدل سقف ها، نبشی ها را دور تا دور، دیوار محلی که می خواهند سقف کاذب را نصب کنند، قرار دهید. در مدل سقف های کاذب، نبشی ها برای یک سازه باربر عمل می کنند. برای این که بخواهید نبشی ها را نصب کنید باید ابتدا ارتفاع سقف کاذب را در نظر داشته و سپس با علامت زدن آن برای تراز استفاده کنید. محل قرارگیری سازه ها با چیدمان آن ها ارتباط دارد، به چیدمان تایل ها دقت کنید.

 

هدف از استفاده از سقف کاذب

  1. زیباسازی ساختمان
  2. عایق بندی آن ها
  3. سبک وزن بودن
  4. بستر مناسب برای نورپردازی
  5. تنوع در بافت و رنگ
  6. دسترسی ساده و راحت به پشت سقف
  7. مخفی کردن تاسیسات
  8. عایق بندی کردن رطوبت

 

نورپردازی سقف کاذب

برای سقف کاذب ها یک عاملی که بیشتر از هر چیز دیگر اهمیت دارد، نورپردازی کردن است. شما با نورپردازی می توانید خیلی ساده به زیبایی آن ها بیافزایید و یک سقفی را پدید آورید که شکل فوق العاده ای دارد.

نورپردازی روی این سقف مزیت های خودش را دارد، این سقف سبب می شود تا در انرژی خیلی صرفه جویی شود؛ از طرفی شما می توانید برای این سقف ها از لامپ های ال ای دی استفاده کنید. یکی از نکاتی که باید در نورپردازی در نظر داشته باشید کاربرد فضا می باشد.

نورپردازی محیط های تیره و روشن با هم فرق دارد. برای محیط های تیره، کاری که باید انجام دهید استفاده از نورهای روشن است. از طرفی برای محیط های روشن از ترکیب رنگ های تیره با سفید استفاده کنید.

 

روش های نورپردازی این نوع سقف ها

برای این که بخواهید نورپردازی سقف کاذب انجام شود، بهتر است از روش توکار استفاده کنید، در واقع در بخش های داخلی سقف کاذب به کار می رود و نوری مستقیم یا غیر آن را در محیط ساطع می کند. مدل نورپردازی توکار سقف کاذب برای جاهای به کار می رود که ارتفاع سقف کم است.

 

نورپردازی نقطعه ای سقف

نورپردازی نقطعه ای، روشی توکار می باشد که چراغ ها به هم وصل نمی شود و از شبکه استفاده نمی کنند؛ بلکه به صورت نقطعه ای یکی در میان می باشد که برای اماکنی مثل اداره ها و آزمایشگاه ها به کار می رود. برای این مدل نورپردازی از لامپ ال ای دی یا فلورسنت به کار می برند.

 

نورپردازی هالوژن

در این مدل کارها دیگر از لامپ ال ای دی استفاده نمی کنند بلکه از هالوژن ها بهره می گیرند که به عنوان یک چراغ سقف کاذب به کار می روند و برای جذاب تر نشان دادن سقف و مدل نور روی سقف ها از این متد بهره می گیرند.

 

جمع بندی

سقف های کاذب ویژگی های مختلفی دارند، این مدل سقف ها در دسته بندی های گوناگون به کار می روند. شما می توانید با توجه به محیط یکی از آن ها را انتخاب کنید. اگر شما بخواهید یک سقف را انتخاب کنید، باید از کارشناس یا فرد متخصص مشورت بگیرید که به شما راهنمایی های متفاوت در حوزه دکوراسیون داخلی کنند تا از آن ها استفاده کنید.

 

سوالات متداول

سقف کاذب یعنی چه ؟ سقف کاذب یک مدل پوشش می باشد و برای سقف های اصلی و جایگزینی برای گچ کاری به کار می رود.

چه مدل سقف کاذب بیشترین کاربرد را دارد؟ سقف کاذب کناف و رابیتس.

چطور می توان سقف کاذب را انتخاب کرد؟ شما با توجه به محیط نصب، بودجه و هزینه ها می توانید آن را انتخاب کنید.

 

برای مشاوره ،طراحی و اجرا با ما تماس بگیرید.

گروه معماری هشت گوش

تماس : 09122056740

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =